Nuk keni produkte në shportë.

Lartë

Pyetjet e shpeshta

1. Kur do më mbërrijë porosia?
– Pasi që të pranoni në e-mail se porosia juaj është në procesim, ajo do të  bërrijë tek ju brenda 48 orëve pasi të është porositur.

2. A mund të bëj kthimin e porosisë?
– Ju lutemi të referoheni sipas Udhëzuesit të madhësisë pasi që porositë që mirren nuk kthehen.

3. Sa është çmimi i transportit?
– Çmimi i transportit është 2€ për porositë deri në vlerën 25€. Ndërsa për porositë mbi 25 €, transporti është falas.

4. A dërgohet porosia edhe në Shqipëri ose Maqedoni?
– Për momentin dërgesat bëhen vetëm në Kosovë.

5. Si ta di se porosia është pranuar me sukses?
– Ju do të pranoni një e-mail me shënimet mbi porosinë tuaj se pranuam porosinë tuaj dhe po bëhet gati për dërgim.

6. A mund ta bëj pagesën me kartelë?
– Pagesat me para në dorë në momentin kur ju pranoni porosnië tuaj.
– Paguani online me kredit kartelat VISA dhe MasterCard.

7. Si mund ta kërkoj një produkt specifik?
– Ju mund të shtypni llupën për të kërkuar produktin që ju dëshironi.

8. Si mund ta bëj porosinë?
– Pasi të keni shfletuar produktet e ofruara në faqen tonë të internetit, ju mund të zgjidhni produktin, ngjyrën, masën dhe sasinë e dëshiruar.
– Vazhdoni duke klikuar blej tani dhe shihni shportën.
– Nëse dëshironi të bëni ndryshime në shportën tuaj kliko përditëso shportën.
– Nëse dëshironi të vazhdoni drejtë, klikoni kaloni tek kasa.
– Do të ju shfaqen disa hollësi faturimi që do të duheni t’i plotësoni dhe në fund do të ju shfaqet totali i porosisë.
– Pasi t’i keni lexuar termat dhe kushtet e faqës së internetit, klikoni bëje porosinë dhe porosia do të jetë gati për procesim.

9. A janë produktet origjinale?
– Ne jemi distributorët e vetëm zyrtarë të brendeve Italiane të mirënjohura dhe të gjitha produktet që po i shihni në faqen tonë të internetit vijnë drejtëpërdrejtë nga fabrika në depon tonë.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

v