Lartë
Image Alt

Kontakti

Ne gjithmonë jemi këtu për t’iu ndihmuar.
Kujdesi ndaj klientit është përparësia jonë kryesore.
Nëse doni të dini për ndonjë porosi, produktet tona, ose faqen tonë të internetit,
mos ngurroni të klikoni tek Pyetjet e shpeshta  – përgjigjja mund të jetë tashmë atje!

Prishtinë

Address: Dardania, H.6/7-Nr.5

E-mail:[email protected]

Phone : +383 49 422 289

perfect shades

Për gjithçka tjetër…

Na pyetni për çdo gjë përmes e-mailit dhe ju do të merrni përgjigjen brenda 24 orëve.
Ju lutem plotësoni informatat më poshtë.

    At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

    v